Retounerings Beleid

Het risico van beschadiging en / of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Retourprocedure

Bij de aankoop van producten heeft de consument het recht om de producten binnen 14 dagen na ontvangst op zijn / haar afleveradres te retourneren.

Als een consument een product wil retourneren of tekortkomingen in het product heeft ontdekt, moet hij contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@ochoamsterdam.com. De klacht moet met volledige en duidelijke omschrijving zijn. Pas dan kan het product worden geretourneerd. De consument stuurt het product binnen 14 dagen terug. Producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking, verzegeld, ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd (indien van toepassing)

Retouradres: Rijnkade 16A; 1382GS Weesp, Nederland

Klachtenprocedure

Klachten moeten worden gestuurd naar ons e-mailadres info@ochoamsterdam.com. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht beoordelen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen binnen een periode van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst van de klacht. Als wordt verwacht dat een klacht een langere verwerkingstijd zal vergen, zal de handelaar binnen 14 dagen antwoorden, de ontvangst bevestigen en aangeven wanneer de consument een uitgebreider antwoord kan verwachten.

Klachtenprocedure

Klachten moeten worden gestuurd naar ons e-mailadres: info@ochoamsterdam.com. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht beoordelen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen binnen een periode van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst van de klacht. Als wordt verwacht dat een klacht een langere verwerkingstijd zal vergen, zal de handelaar binnen 14 dagen antwoorden, de ontvangst bevestigen en aangeven wanneer de consument een uitgebreider antwoord kan verwachten.

Schadeproducten – Vervanging

Als de producten kapot of beschadigd zijn, dan dient de consument ons hiervan binnen 7 dagen na ontvangst van het product op de hoogte te stellen via ons e-mailadres: info@ochoamsterdam.com. Het product moet ter inspectie naar ons retouradres worden gestuurd. Indien van toepassing wordt er een vervanging naar de klant gestuurd.

Vergoeding

Indien deze na inspectie van een geretourneerd product voldoet aan de hierboven gestelde eisen, vergoedt de ondernemer de consument onverwijld alle betalingen, daaronder begrepen eventuele bezorgkosten die de ondernemer voor het geretourneerde product in rekening heeft gebracht, uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop de consument deze heeft gerekend. Behalve in gevallen waarin de handelaar heeft aangeboden het product zelf op te halen, kan hij de terugbetaling uitstellen totdat hij het product heeft ontvangen of totdat de consument bewijst dat hij het product heeft teruggezonden, naargelang wat eerder gebeurt.

 

De kosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de klant. De kosten voor het retourneren van een vervangend artikel zijn voor rekening van OCHO Amsterdam. Producten kunnen niet onder rembours worden geretourneerd.

 

Wij nemen klantenservice zeer serieus, als u niet tevreden bent met een product, horen wij graag van u. Indien nodig neem dan contact met ons op via info@ochoamsterdam.com

nl_NL

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer